uctoris - Bøger med sjæl
                                                     
Udgivelser

Piv & Heksens Hemmelighed     web: piv.dk
148 sider, hard back
9-12 år
Pris: 239,95 inkl porto


Sommerferien nærmer sig, og det samme gør sankt Hans og byens årlige mid-sommerfest. Piv og Sabine glæder sig, men midt i al sommerglæden sukker der problemer op.

En ny nabo hyrer fars byggefirma til at sætte sit hus i stand, og det skaber splid mellem Pivs forældre. For mens mor går rundt og er højgravid, sur og træt, bliver far mere og mere underlig.

Til sidst bliver han så mærkelig, at Piv og Sabine er nødt til at finde ud af, hvad der er galt. Og om det mon har noget at gøre med alt det byggeri, han render og laver ovre hos den nye nabo.


Piv & Ånden i Glasset          web: piv.dk
156 sider, Hard back
9-12 år
Pris: 239,95 inkl porto


Det er blevet vinterferie, og Piv og Sabine skal på koloni med klubben på en gammel herregård i Sønderjylland.
En kold, mørk aften finder nogle af pigerne på, at de vil lege Ånden i glasset. Piv og Sabine er også med, og Piv opdager snart, at der gemmer sig mere mellem de tykke stenmure, end man lige skulle tro. 
Pludselig bliver legen dødelig alvor, og Piv rives ind i en helt anden verden. Samtidig sker der ting og sager mellem hende og Sabine, og deres venskab bliver sat på den ultimative prøve.


Piv & Lucias Lys                   web: piv.dk
139 sider, Hard back
9-12 år
Pris: 239,95 inkl porto

Piv og Sabines forældre vil holde en stor, fælles familiejul og har lejet en ødegård dybt inde i de svenske skove. Men ulvehyl og en brølende snestorm truer med at ødelægge julefreden.

Da en gammel historie om en forsvundet luciabrud dukker op, ændrer alt sig. Frygt tvinger Piv og Sabine til at tage kampen op, men har de overhovedet en chance? 
Og hvad sker der egentlig med dem, der ser Lucias lys?


Piv & Kaptajnens Kiste         web: piv.dk
147 sider, Hard back
9-12 år
Pris: 239,95 inkl porto

Da Piv og Sabine er på sommerferie, finder de noget underligt inde i en gammel kro. Det fører dem ud på en hæsblæsende jagt gennem byens smalle gader og hemmelige steder.

Sammen med deres nye ven Magne kæmper de mod tiden og mod voksne, der ikke altid er, hvad man tror de er. Og hvem kan man stole på, når det gælder Kaptajnens Kiste?

Piv & Spøgelseshuset           web: piv.dk
140 sider, Hard back 
9-12 år
Pris: 239,95 inkl porto

Pivs forældre har købt et gammelt hus i udkanten af byen. Et hus med en uhyggelig kælder, der lugter af mug, og et værelse fyldt med støvede, efterladte ting.

Sammen med sin kusine og bedste veninde Sabine går Piv på opdagelse i det store hus. I kælderen finder de noget, som trækker dem ind i en 100 år gammel historie om liv og død.

Samtidig begynder der at ske mystiske ting, og det går op for Piv, at der er noget helt, helt galt i det nye hus.

En dag i Himlen
35 sider, hard back
5-7 år
Pris: 209,95 inkl porto

En dag i Himlen 
kommer Solen og Månen 
op at skændes.

Månen er glad. 
Den lyser så fint.
Eller gør den?

Solen siger nej,
og så bliver de uvenner.

Hvem har ret?

En lille fabel om sollys og måneskin for begynderlæseren.

Lix 8
Fjernsyn for Børn - vores fælles historie
380 sider, Hard Back
fagbog, voksne
pris: 199,95 inkl porto

Et varmt og kærligt gensyn med ud-pluk af vores alle sammens børne-fjernsyn fra Jørgen Clevins Børnetime
i de spæde 50’ere og 60 år frem. Her mødes fjernsynets skabere fra Mogens Vemmer til Bubber, Alberte Winding, Jacob Riising, Anna og Lotte og mange, mange flere og deler oplevelser og erfaringer fra deres børnefjernsynsverden.Her er også det eneste interview nogensinde med hele Danmarks Ingrid Skovgaard kendt fra Ingrid og Lillebror, der er skønne bille-der, anekdoter fra danskernes egne erindringer, og her er kærlighed, no-stalgi og barndom. Barndommens historie fortalt gennem børnenes tv og forklaret udfra samtid og samfund. Og selvfølgeligt med scener og citater fra mange af de bedste programmer gennem tiden.


SiteBuilder drevet af  Vistaprint